Stojan s doskami JOSEPH JOSEPH Folio 4 Large

Stojan s doskami JOSEPH JOSEPH Folio 4 Large

Joseph Joseph



Popis produktu

Sada dosiek so stojanom JOSEPH JOSEPH Folio 4 obsahuje štyri plastové dosky určené pre hygienicky oddelené krájanie potravín. Vybratie dosiek zo stojanu uľahčujú nerezové držadlá. Každé doštička má protišmykovú úpravu a zvýšený okraj proti stekaniu. Vďaka oddelenému umiestneniu a cirkulácii vzduchu dosky v stojane Folio ľahko schnú.

Rozmery:

26,3 x 35,6 x 7,2 cm (veľkosť dosky 24 x 34 cm) Dosky je možné umývať v umývačke, stojan sa čistí navlhčenou handričkou.

POUŽITIE PLASTOVÝCH dosiek:

Rovnako ako drevené dosky, používame aj plastové krájacie dosky preto, aby sme si krájaním nepoškodzovali pracovnú dosku. Výhodou plastových dosiek je ich odolnosť a minimálne nároky na údržbu. Drevené doštičky možno len opatrne oplachovať, nepatria do umývačky, povrch vyžaduje pravidelné olejovanie, zvýšená opatrnosť je nutná aj pri ich sušení ...

S plastovými doskami nič podobné neriešite. Môžete ich ľubovoľne namáčať, umývať spolu s riadom ručne aj v umývačke riadu, povrch sa nemusí nijako ošetrovať.

Hoci je povrch plastových dosiek veľmi odolný a možno ho dôkladne čistiť, odporúčame mať v domácnosti viac dosiek pre oddelené krájanie zeleniny, surového mäsa, varených pokrmov a pečiva.

Ďalšie informácie

Kód tovaru 60184
Rozmer 24 x 34 cm
Materiál plast
Farba šedá