Pohľadnica s lietadlom

Pohľadnica s lietadlom

Suck UK



Popis produktu

Pohľadnica s lietadlom predstavuje originálny predmet s nápadom od spoločnosti Suck UK. Oceníte predovšetkým vtipnosť a praktickosť tejto pohľadnice a zároveň modelu lietadla. Pohľadnica s lietadlom sa bude hodiť aj ako malý a humorný darček.

Pohľadnica s lietadlom je výrobkom dizajnového štúdia Suck UK a rovnako ako aj iné predmety tejto spoločnosti je vtipný, originálny a zároveň praktický.

Pohľadnica je vyrobená z balzového dreva. Nejde však len o pohľadnicu. Je v nej zabudovaný model lietadla, ktorý možno jednoducho stlačiť a zostaviť. Tento pohľad poteší predovšetkým malé deti, ale aj dospelých, ktorí sa stále radi hrajú a vymýšľajú nové veci. Po zostavení lietadla už len stačí napísať adresu a oznámenie a poslať pohľadnicu s lietadlom človeku, ktorého chcete potešiť.

Pohľadnica s lietadlom je tiež pekným a originálnym darčekom.

O výrobcovi:

Suck UK je dizajnové londýnske štúdio, ktoré vyvíja praktické darčekové predmety, ktoré bývajú zobrazené vtipnou formou. Pokiaľ aj Vy radi ľuďom kupujete darčeky, ktoré majú svoje kúzlo a originálny dizajn, určite si spoločnosť Suck UK zamilujete a budete sa k nej radi vracať a hľadať v týchto predmetoch inšpiráciu pre darčeky. Radosť, samozrejme, môžete urobiť aj sebe. Výrobky sa budú pekne vynímať nielen vo Vašom byte. Spoločnosť má veľký záber a vyrába skutočne rozmanité veci.
Väčšina návrhov pochádza od dizajnérov Sam a Hude, ktorí sú vo svojom odbore jednotkami. Firma Suck UK získala mnoho ocenení, a to nielen v Anglicku, ale aj vo svete.

Suck UK: Originálne a praktické darčeky, ktoré ocení každý...

Ďalšie informácie

Kód tovaru SK PLANEMA
Typ darčeka ženy, muži
Pre koho vtipné, originálne