Recyklovaný a recyklovateľný cestovný hrnček s uchom Papillon - zelený (0,35 l)

Recyklovaný a recyklovateľný cestovný hrnček s uchom Papillon - zelený (0,35 l)

Aladdin



Popis produktu

Je nevyhnutné dodržiavať pitný režim! Tento hrnček sa môže stať Vašim spoločníkom na cesty autobusom či do práce. Jeho veľkou výhodou je, že je šetrný k životnému prostrediu. Ide o výrobok od spoločnosti Aladdin.

Recyklovaný a recyklovateľný hrnček Papillon je tu pre Vaše nápoje, aby si dlhšie udržali správnuu teplotu a svoju lahodnú chuť. Od iných hrnčekov sa hrnček Papillon odlišuje tým, že je od začiatku až do konca svojej životnosti šetrný k životnému prostrediu. Je vyrobený z ekologického potravinárskeho a nezávadného materiálu eCycle. Samozrejme Vám ponúka aj pôsobivý dizajn a premyslené funkcie. Je ideálnym spoločníkom najmä pre dochádzajúcich, na cesty autom aj do kancelárie.

Doplňujúce informácie:

- vyrobený z materiálu eCycle (plne recyklovaný a znovu recyklovateľný materiál)

- objem 0,35 l

- rukoväť

- dvojstenná izolácia

- vrchnák sa dá zašrobovať z pravej aj ľavej strany, aby ho mohli pohodlne používať praváci aj laváci

- pasuje do klasických držiakov v aute

- vhodný do mikrovlnky a umývačky riadu

O spoločnosti Aladdin

Americká firma Aladdin zaujme najmä tých z Vás, ktorým nie je ľahostajná budúcnosť a šťastie našej planéty. Táto firma je známa svojou snahou varábať ekologicky a napomáhať tak trendu "udržiteľnosti".

Vyvinula materiál eCycle, ktorého podstatu z 95 % tvoria recyklované plasty. Z toho 25 % je príspevok spotrebiteľov! ECycle je v súlade s US Food and Drug Administration (FDA) a predpismi EU, k tomu všetkému je BPA-free a znovu recyklovateľný. Pre svoju inováciu a význam International Forum Design (iF) udelil Aladdinovi v roku 2009 cenu Material Design Award. Politika sociálnej zodpovednosti a globálneho občianstva je neoddeliteľnou súčasťou značky Aladdin.

Firma Aladdin je viac ako 100 rokov na trhu. Ponúka široký sortiment cestovných hrnčekov, termosiek a krabičiek na potraviny. Aladdin ide do hĺbky pri výskume spotrebiteľských trendov, správaní a želaniach spotrebiteľov a je to na ich výrobkoch aj vidieť. Ich dizajn bol ocenený niekoľkými cenami.

Ďalšie informácie

Kód tovaru 10-01091-005
Farba tmavozelená
Materiál plast
Eko recyklovaný/recyklovateľný