Elektrický gravitačný mlynček - Milano oranžový EP55

Elektrický gravitačný mlynček - Milano oranžový EP55

AdHoc



Popis produktu

Elektrický gravitačný mlynček Milano v oranžovej farbe z ocele stačí nakloniť, aby automaticky mlel. Dizajnovo veľmi pekne navrhnutý výrobok funguje na batérie, ktoré sú súčasťou balenia. Vhodný do každej modernej domácnosti.

Elektrický gravitačný mlynček Milano v oranžovej farbe má unikátny dizajn, ktorý navrhla nemecká spoločnosť AdHoc. Prístroj je vybavený špeciálnym gravitačným senzorom, ktorý rozpozná polohu mlynčeka. Kedykoľvek ho nakloníme, začne sám automaticky mlieť, bez toho, aby sme stlačili nejaké tlačidlo. Na spodku sú umiestnené šetrné LED svetlá, ktoré Vám pomôžu okoreniť si správne jedlo aj pri romantickej večeri pri sviečkach.

Na mlynček platí 2-ročná záruka, na mlecí mechanizmus 25 rokov. Výrobok je vyrobený z keramiky, povrch je pogumovaný z akrylu. Výška: 20 cm, Šírka: 6,5 cm

Súčasťou balenia je 6 batérii. Výrobok je vhodný do každej modernej domácnosti.

 

 

O spoločnosti AdHoc

AdHoc je nemecká spoločnosť, ktorá so svojimi produktmi slávi úspech v mnohých krajinách. Ich sortiment by sme mohli rozdeliť na dve polovice. Spoločnosť sa zaoberá predovšetkým výrobou mlynčekov na korenie a špeciálnych sitiek na čaj.

Vďaka skúsenostiam a pomerne úzkej špecializácii vyrába AdHoc veľmi kvalitné produkty, ktoré majú skvelý dizajn a môžeme sa na ne spoľahnúť.

Ďalšie informácie

Kód tovaru EP55
Farba oranžová