Čajové sitko/sitko na korenie - bomba GK01

Čajové sitko/sitko na korenie - bomba GK01

AdHoc



Popis produktu

Štýlové čajové sitko je vhodným doplnkom do Vašej kuchyne od spoločnosti AdHoc. Jednoducho vložte sypaný čaj, uzavrite a nechajte lúhovať.

Nepríjemné vyberanie korenia z omáčky či polievky nás stálo už mnoho spálených prstov a aj nervov. AdHoc venoval veľa času tomuto malému problému a vyvinul bystré riešenie. Čajové sitko/sitko na korenie - bomba umožňuje ľahké okorenenie, šetrí Vaše prsty v priebehu prípravy jedla a udržuje ich v čistote.

Tento šikovný filter odoláva teplotám do 240° C. Všetko, čo musíte urobiť, je naplniť guľu požadovaným korením či čajovými lístkami a jednoducho ju zavesiť v omáčke, polievke či vode na čaj. Flexibilné silikónové rameno sa pripne na okraj hrnca, takže sitko možno ľahko vytiahnuť.

Doplňujúce informácie:

- materiál: nerezová oceľ, silikón

- vhodné do umývačky riadu

- rozmery: dĺžka 6,5 cm, šírka 6,5 cm, výška 9 cm

- priemer 7 cm

- hmotnosť: 85 g

O spoločnosti AdHoc

AdHoc je nemecká spoločnosť, ktorá sa svojimi produktmi slávi úspech v mnohých krajinách. Jej sortiment sa dá rozdeliť na dve časti. Spoločnosť sa zaoberala najmä výrobou mlynčekov na koreniny a špecialnych sitiek na čaj.

Vďaka skúsenostiam s pomerne úzkej špecializácii vyrába AdHoc veľmi kvalitné produkty, ktoré majú skvelý design a na ktoré sa môžete spoľahnúť.

Ďalšie informácie

Kód tovaru GK01
Materiál nerez, silikón