Chladiče na víno ICESTICK - stredný (set 2 ks)

Chladiče na víno ICESTICK - stredný (set 2 ks)

AdHoc



Popis produktu

Chladič na víno je nápaditým doplnkom pre milovníkov vína. Jedná sa o spôsob, ako schladiť nápoj či víno bez nutnosti pridania ľadu a zriedenia nápoja.

Chcete udržať víno ľadovo chladné celý dlhý večer alebo ho rýchlo vychladiť? Použite chladič na víno ICESTICK! Chladič ICESTICK dodávame v sade 2 ks vrátane formy na výrobu ľadových náplní.

Použitie chladiča ICESTICK je veľmi jednoduché: vložíte doň špeciálne tvarované kocky ľadu z priloženej formy a uzavriete ho. Nerezová oceľ okamžite schladne a vychladí aj víno, do ktorého chladič ponoríte.

Chladič ICESTICK môžete samozrejme použiť na chladenie všetkých druhov nápojov! Nápoj bude príjemne chladný bez použitia ľadu - teda v pôvodnej kvalite, bez zriedenia.

Materiál: nerezová oceľ + silikón

O spoločnosti AdHoc

AdHoc je nemecká spoločnosť, ktorá so svojimi produktmi slávi úspech v mnohých krajinách. Ich sortiment by sme mohli rozdeliť na dve polovice. Spoločnosť sa zaoberá predovšetkým výrobou mlynčekov na korenie a špeciálnych sitiek na čaj.

Vďaka skúsenostiam a pomerne úzkej špecializácii vyrába AdHoc veľmi kvalitné produkty, ktoré majú skvelý dizajn a môžeme sa na ne spoľahnúť.

Ďalšie informácie

Kód tovaru IB02
Materiál nerez, plast